Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom "ZAMISLI" u partnerstvu sa Savezom “SUMSI” i Centrom za mlade provodi "Edukacije za jačanje civilnog društva" UP.04.2.1.11.0136.

Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom "ZAMISLI" u partnerstvu s Hrvatskim savez udruga za mlade i studente s invaliditetom “SUMSI” i Centrom za mlade provodi projekt "Edukacije za jačanje civilnog društva" UP.04.2.1.11.0136. Ukupna vrijednost projekta iznosi 373.360,20 kn. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske u iznosu 56.004,03 kn te iz Europskog socijalnog fonda u iznosi od 317.356,17 kn. Projekt je započeo 21.03.2022. godine te traje 18 mjeseci.

Kroz projekt "Edukacije za jačanje civilnog društva" će se ojačati ljudske kapacitete Udruge ZAMISLI, Saveza SUMSI i Centra za mlade Zagreb kroz edukacije u područje financijskog vođenja udruge/knjigovodstvo, praćenja troškova projekata i programa, vođenja promotivnih kampanja. Također će se usvojit znanja o novim mogućnosti financiranja projekata i aktivnosti udruga te savjetovanja oko zapošljavanja marginaliziranih skupina.

Kroz projekt će se izvršiti transfer znanja s Udruge ZAMISLI na partnere projekta u području volontiranja i edukacije korisnika osobne asistencije. Po završetku projekta ojačani kapaciteti organizacija biti će u mogućnosti spremno odgovoriti na krizne situacije.

15 Travanj 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za  ZAMISLI OSICE: Uvijek si imao/la kreativnu crtu za pisanje, a ne znaš otkud početi?

09 Travanj 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za ZAMISLI OSICE: ZAMISLI OSICE - Volim kuhati: Razmjena recepata i ideja za brze i zdrave obroke

09 Travanj 2024

Klub za ZAMISLI OSICE svakog utorka i četvrtka donosi zanimljive teme, a donosimo popis datuma i tema budućih Klubova. Možeš odabrati teme za sebe i provesti dio svog slobodnog...

08 Travanj 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za  ZAMISLI OSICE

03 Travanj 2024

Prijavi se na radionicu „Kako se nositi sa stresom“ i nauči kako se što bolje prilagoditi stresnim situacijama.

03 Travanj 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za  ZAMISLI OSICE