Na štandu na Trgu John F. Kennedy 8 (u blizini Škole za cestovni promet) 23. lipnja (od 10 do 14 sati) i 27. lipnja (od 11 do 15 sati) mladi, njihovi roditelji i svi zainteresirani mogu se informirati o projektu "Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada" usmjerenog na mentorstvo, profesionalnu potporu i edukaciju tzv. NEET osoba, mladih od 15 do 29 godina koji su nezaposleni te izvan obrazovnog sustava.

Projektom su za mlade osobe osigurani socijalno mentorstvo, različiti verificirani programi osposobljavanja /obrazovanja te druge aktivnosti koje doprinose razvoju mekih vještina i općenito pripremi za tržište rada. Za više informacija obratite se stručnjakinjama na štandu ili kontaktirajte Udrugu Zamisli putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili posjetom na adresi: Frane Petrića 1, Zagreb.

Cilj projekta "Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada" je aktivacija i povećanja konkurentnosti NEET populacije na tržištu rada. Udruga Zamisli projekt provodi u partnerstvu s Institutom za razvoj tržišta rada i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje. Projekt je pokrenut u srpnju prošle godine, a provodit će se do srpnja 2023. godine. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.185.548,00 kuna od toga su bespovratna sredstva u iznosu od 1.185.548,00 kuna sufinancirana iz Europskog socijalnog fonda.

Kroz projekt "Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada" želi se dugoročno utjecati na potencijal i volju mladih NEET osoba za zaposlenjem te otkloniti njihov rizik od siromaštva.

22 Lipanj 2022

Na štandu na Trgu John F. Kennedy 8 (u blizini Škole za cestovni promet) 23. lipnja (od 10 do 14 sati) i 27. lipnja (od 11 do 15 sati) mladi, njihovi roditelji i svi...

21 Lipanj 2022

Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom "ZAMISLI" u partnerstvu sa Savezom “SUMSI” i Centrom za mlade provodi "Edukacije za jačanje civilnog...

10 Lipanj 2022

Centar UP2DATE objavljuje Poziv za upis polaznika u Program izobrazbe "Radno pravo i zapošljavanje s naglaskom na osobe s invaliditetom i posebne okolnosti".

31 Svi 2022

Završena je druga i krenula treća godina provedbe programa "Centar podrške - Neovisan život". Podsjetimo, cilj je uključivanje osoba s invaliditetom u svakodnevni aktivni život...

21 Travanj 2022

Pozivamo Vas da posjetite naš info štand u sklopu ulične kampanje za projekt "Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada“, koja će se održati u ponedjeljak i...

06 Travanj 2022

Treći partnerski sastanak u sklopu projekta "Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada" (UP.01.2.0.04.0047).