Na štandu na Trgu John F. Kennedy 8 (u blizini Škole za cestovni promet) 23. lipnja (od 10 do 14 sati) i 27. lipnja (od 11 do 15 sati) mladi, njihovi roditelji i svi zainteresirani mogu se informirati o projektu "Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada" usmjerenog na mentorstvo, profesionalnu potporu i edukaciju tzv. NEET osoba, mladih od 15 do 29 godina koji su nezaposleni te izvan obrazovnog sustava.

Projektom su za mlade osobe osigurani socijalno mentorstvo, različiti verificirani programi osposobljavanja /obrazovanja te druge aktivnosti koje doprinose razvoju mekih vještina i općenito pripremi za tržište rada. Za više informacija obratite se stručnjakinjama na štandu ili kontaktirajte Udrugu Zamisli putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili posjetom na adresi: Frane Petrića 1, Zagreb.

Cilj projekta "Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada" je aktivacija i povećanja konkurentnosti NEET populacije na tržištu rada. Udruga Zamisli projekt provodi u partnerstvu s Institutom za razvoj tržišta rada i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje. Projekt je pokrenut u srpnju prošle godine, a provodit će se do srpnja 2023. godine. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.185.548,00 kuna od toga su bespovratna sredstva u iznosu od 1.185.548,00 kuna sufinancirana iz Europskog socijalnog fonda.

Kroz projekt "Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada" želi se dugoročno utjecati na potencijal i volju mladih NEET osoba za zaposlenjem te otkloniti njihov rizik od siromaštva.

29 Kolovoz 2023

Udruga Zamisli na samom je kraju provedbe dva projekta prilagodbe literature financiranih sredstvima Ministarstva znanosti i obrazovanja.U sklopu projekta „Prilagodba literature...

06 Srpanj 2023

Prenosimo u cijelosti objavu Centra za mlade Zagreb koji je partner Udruzi ZAMISLI na projektu.

05 Srpanj 2023

Održat će se završna konferencija projekta  „Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada”.

19 Lipanj 2023

 MojPosao je zajedno s Udrugom ZAMISLI realizirao radionicu o digitalnom marketingu za potrebe udruge.

23 Svi 2023

MojPosao je zajedno s Udrugom ZAMISLI realizirao radionicu „Kako se pripremiti za tržište rada?“. Radionica je bila za osobe s invaliditetom koje žele pronaći posao.

02 Svi 2023

S ponosom dijelimo jedan od rezultata projekta BeUp2Date u kojem smo bili partneri Centru UP2DATE!