Edukaciju "Organizacija promotivne kampanje" za članove udruga Zamisli, Centra za mlade i Saveza SUMSI, Udruga Zamisli održala je u četvrtak (8. rujna).

Osmosatna edukacija poslužila im je za informiranje o načinima organizacije promotivne kampanje te kao poticaj za osmišljavanje budućih kampanja, kojima će podizati svijest društva o svakodnevici osoba s invaliditetom. Edukacija je provedena kao aktivnost projekta Udruge Zamisli "Edukacije za jačanje civilnog društva", UP.04.2.1.11.0136 koji se provodi u partnerstvu sa Savezom SUMSI i Centrom za mlade Zagreb, a sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda. Edukaciju je vodila Aleksandra Štingl, osnivačica tvrtke Bolder.

Tijekom jednodnevne edukacije "Organizacija promotivne kampanje", sudionici su vidjeli primjere uspješnih kampanja te naučili ispričati priču organizacija iz kojih dolaze. Svaka grupa osmislila je kampanju za po jedan aktualni projekt Udruge Zamisli, Saveza SUMSI i Centra za mlade. Koristeći stečena znanja, organizacije će provesti strateški razrađene kampanje, čime će dugoročno utjecati na neovisan život osoba s invaliditetom i mladih u Hrvatskoj.


 

29 Kolovoz 2023

Udruga Zamisli na samom je kraju provedbe dva projekta prilagodbe literature financiranih sredstvima Ministarstva znanosti i obrazovanja.U sklopu projekta „Prilagodba literature...

06 Srpanj 2023

Prenosimo u cijelosti objavu Centra za mlade Zagreb koji je partner Udruzi ZAMISLI na projektu.

05 Srpanj 2023

Održat će se završna konferencija projekta  „Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada”.

19 Lipanj 2023

 MojPosao je zajedno s Udrugom ZAMISLI realizirao radionicu o digitalnom marketingu za potrebe udruge.

23 Svi 2023

MojPosao je zajedno s Udrugom ZAMISLI realizirao radionicu „Kako se pripremiti za tržište rada?“. Radionica je bila za osobe s invaliditetom koje žele pronaći posao.

02 Svi 2023

S ponosom dijelimo jedan od rezultata projekta BeUp2Date u kojem smo bili partneri Centru UP2DATE!