Udruga ZAMISLI organizira niz radionica za osobe s invaliditetom koje imaju prebivalište u Gradu Zagrebu u sklopu projekta "Podrškom do posla". Radionice će provoditi stručni tim Udruge ZAMISLI i vanjski suradnici. Projekt financira Grad Zagreb.

Sadržaj radionica: Organizirat će se radionica komunikacijskih vještina. Neovisno o tome koliko ste stručni, važno je kako komunicirate sa vašim potencijalnim poslodavcima i kolegama. Iskoristite priliku za ovu radionicu i izbjegnite bespotrebne nesporazume u vašem okruženju.

Svoj život ne morate posvetiti isključivo poslu. Važno je da znate organizirati svoje poslovne obveze tako da sve obavite u predviđenim rokovima i da znate naći ravnotežu između poslovnih i privatnih planova. U sklopu projekta organizirat će se i radionica o upravljanju vremenom.

Imate li već izrađen životopis? Dođite poslušati stručnu osobu koja će vam pomoći kako da vaš životopis ostavi bolji dojam na vaše potencijalne poslodavce. Dobit ćete ujedno i smjernice kako napisati što bolju molbu za posao.

Danas se mnogo govori o pravima i obvezama. U sklopu projekta "Podrškom do posla", predviđene su dvije radionice posvećene pravima i obvezama vezano za zaposlene osobe. Jedna radionica kao temu obuhvaća zakonodavni okvir radnog odnosa, a druga radionica obuhvaća temu prava, obveze i mogućnosti u okviru profesionalne rehabilitacije.

Kako se prijaviti i saznati više? Možete se prijaviti ispunjavanjem OBRASCA. U slučaju da imate pitanja, javite se na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..


 

29 Kolovoz 2023

Udruga Zamisli na samom je kraju provedbe dva projekta prilagodbe literature financiranih sredstvima Ministarstva znanosti i obrazovanja.U sklopu projekta „Prilagodba literature...

06 Srpanj 2023

Prenosimo u cijelosti objavu Centra za mlade Zagreb koji je partner Udruzi ZAMISLI na projektu.

05 Srpanj 2023

Održat će se završna konferencija projekta  „Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada”.

19 Lipanj 2023

 MojPosao je zajedno s Udrugom ZAMISLI realizirao radionicu o digitalnom marketingu za potrebe udruge.

23 Svi 2023

MojPosao je zajedno s Udrugom ZAMISLI realizirao radionicu „Kako se pripremiti za tržište rada?“. Radionica je bila za osobe s invaliditetom koje žele pronaći posao.

02 Svi 2023

S ponosom dijelimo jedan od rezultata projekta BeUp2Date u kojem smo bili partneri Centru UP2DATE!