U sklopu projekta "Podrškom do posla" koji se financira iz proračuna Grada Zagreba, održali smo dvije radionice na temu uspješnog upravljanja vremenom.

Cilj provedenih radionica je bio saznati dosadašnja iskustva sudionika sa organizacijom vremena, postavljanjem ciljeva i kradljivcima vremena, te su im ponuđene metode pomoću kojih će svoje vrijeme moći bolje organizirati. Na radionici smo govorili o godišnjem, mjesečnom, tjednom i dnevnom planiranju, koje su razlike i što postižemo svakim od ovih planiranja. Sudionici su se upoznali s nekim metodama za lakše planiranje vremena, npr. ALPEN metoda i ABC analiza. 

Predstavljeni su im neki od alata za organiziranje vremena (aplikacije, planeri, to do liste). Prema završnim anonimnim evaluacijama dobili smo uvid u atraktivnost radionice, te ćemo ju i u budućnosti sigurno ponoviti.

29 Kolovoz 2023

Udruga Zamisli na samom je kraju provedbe dva projekta prilagodbe literature financiranih sredstvima Ministarstva znanosti i obrazovanja.U sklopu projekta „Prilagodba literature...

06 Srpanj 2023

Prenosimo u cijelosti objavu Centra za mlade Zagreb koji je partner Udruzi ZAMISLI na projektu.

05 Srpanj 2023

Održat će se završna konferencija projekta  „Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada”.

19 Lipanj 2023

 MojPosao je zajedno s Udrugom ZAMISLI realizirao radionicu o digitalnom marketingu za potrebe udruge.

23 Svi 2023

MojPosao je zajedno s Udrugom ZAMISLI realizirao radionicu „Kako se pripremiti za tržište rada?“. Radionica je bila za osobe s invaliditetom koje žele pronaći posao.

02 Svi 2023

S ponosom dijelimo jedan od rezultata projekta BeUp2Date u kojem smo bili partneri Centru UP2DATE!