Udruga ZAMISLI kroz projekt "Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada" provodi mentorstvo, profesionalnu potporu i edukaciju tzv. NEET osoba, mladih od 15 do 29 godina koji su nezaposleni te izvan obrazovnog sustava.

Mladi, njihovi roditelji i svi zainteresirani mogu se informirati o projektu i mogućnostima uključivanja u petak (21. listopada) i u ponedjeljak (24. listopada) od 10 do 14 sati. Štand će biti postavljen na lokaciji: Tratinska 6 (kod Cibone). Projektom su za mlade osobe osigurani socijalno mentorstvo, različiti verificirani programi osposobljavanja / obrazovanja te druge aktivnosti koje doprinose razvoju mekih vještina i općenito pripremi za tržište rada.

Cilj projekta „Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada“ je aktivacija i povećanja konkurentnosti NEET populacije na tržištu rada. Udruga Zamisli projekt provodi u partnerstvu s Institutom za razvoj tržišta rada i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje. Projekt je pokrenut u srpnju prošle godine, a provodit će se do srpnja 2023. godine. Za više informacija obratite se stručnjakinjama na štandu ili kontaktirajte Udrugu Zamisli na broj 091/594-7288, mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili posjetom na adresi Frane Petrića 1 u Zagrebu.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.185.548,00 kuna od toga su bespovratna sredstva u iznosu od 1.185.548,00 kuna sufinancirana iz Europskog socijalnog fonda. Kroz projekt "Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada" želi se dugoročno utjecati na potencijal i volju mladih NEET osoba za zaposlenjem te otkloniti njihov rizik od siromaštva.

29 Kolovoz 2023

Udruga Zamisli na samom je kraju provedbe dva projekta prilagodbe literature financiranih sredstvima Ministarstva znanosti i obrazovanja.U sklopu projekta „Prilagodba literature...

06 Srpanj 2023

Prenosimo u cijelosti objavu Centra za mlade Zagreb koji je partner Udruzi ZAMISLI na projektu.

05 Srpanj 2023

Održat će se završna konferencija projekta  „Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada”.

19 Lipanj 2023

 MojPosao je zajedno s Udrugom ZAMISLI realizirao radionicu o digitalnom marketingu za potrebe udruge.

23 Svi 2023

MojPosao je zajedno s Udrugom ZAMISLI realizirao radionicu „Kako se pripremiti za tržište rada?“. Radionica je bila za osobe s invaliditetom koje žele pronaći posao.

02 Svi 2023

S ponosom dijelimo jedan od rezultata projekta BeUp2Date u kojem smo bili partneri Centru UP2DATE!