Udruga ZAMISLI vas poziva na početnu konferenciju i okrugli stol u okviru projekta "Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada" (UP.01.2.0.04.0047). Početna konferencija je na rasporedu u srijedu (26. listopada) od 12:15, a okrugli stol od 13:00 sati. Oba događaja održat će se u Tribinama grada Zagreba (Kaptol 27).

Na početnoj konferenciji predstavit će se cilj projekta, projektne aktivnosti i  do sada ostvareni rezultati, a na okruglom stolu "Uključivanje neaktivnih NEET osoba na tržište rada - Lekcije iz projekata i što nakon projekata?" govorit će se o lekcijama iz projekta i planovima nakon projekta. Podsjetimo, projekt "Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada" Udruga Zamisli provodi u partnerstvu s Institutom za razvoj tržišta rada i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje - Regionalni ured Zagreb.

Cilj projekta je povećanje konkurentnosti neaktivnih mladih osoba na tržištu rada, koje nisu zaposlene, nisu u sustavu obrazovanja i nisu prijavljene na HZZ-u. Ukupna vrijednost projekta "Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada" je 1.185.548,00 kuna, od čega je iznos bespovratnih sredstava 1.185.548,00 kuna. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

29 Kolovoz 2023

Udruga Zamisli na samom je kraju provedbe dva projekta prilagodbe literature financiranih sredstvima Ministarstva znanosti i obrazovanja.U sklopu projekta „Prilagodba literature...

06 Srpanj 2023

Prenosimo u cijelosti objavu Centra za mlade Zagreb koji je partner Udruzi ZAMISLI na projektu.

05 Srpanj 2023

Održat će se završna konferencija projekta  „Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada”.

19 Lipanj 2023

 MojPosao je zajedno s Udrugom ZAMISLI realizirao radionicu o digitalnom marketingu za potrebe udruge.

23 Svi 2023

MojPosao je zajedno s Udrugom ZAMISLI realizirao radionicu „Kako se pripremiti za tržište rada?“. Radionica je bila za osobe s invaliditetom koje žele pronaći posao.

02 Svi 2023

S ponosom dijelimo jedan od rezultata projekta BeUp2Date u kojem smo bili partneri Centru UP2DATE!