Kristina Krsnik

Udruga Zamisli u sklopu projekta „Podrškom do posla“ provodi aktivnost „OSI nude svoje usluge“. Kroz navedenu aktivnost četvero mladih korisnika uz pomoć poslovnog savjetnika, razrađuje ideje koje će dobiti priliku provesti i ponuditi na tržištu rada.

Tako je Kristina Krsnik razradila ideju interaktivnih radionica kroz koje će djeci osnovnoškolske dobi pokazati da su osobe s invaliditetom ravnopravni članovi zajednice te da razlike koje svakog pojedinca čine drugačijim pretvaraju svijet u bolje i ljepše mjesto. 

Ideju planira prijaviti na neki odgovarajući natječaj koji  raspišu  Europske snage solidarnosti.

Kristina za prijavu projekta traži mlade  volontere. Do izlaska samog natječaja predviđeno je par susreta s Kristinom, projektom i općenito radom Udruge Zamisli, a u sljedećoj godini će se navedene aktivnosti i financirati, ovisno o projektnim rezultatima.

Naglasak je na studentima/mladima određenih struka:

Tražimo;  

  • otvorenog/u, komunikativnog/u studenta/icu psihologije, pedagogije, socijalnog rada, socijalne pedagogije, učiteljskog fakulteta i sl. koji/a ima iskustva u radu s djecom.
  • kreativnog/u, otvorenog/u, komunikativnog /u studenta/icu ADU, FFZG i sličnih fakulteta koji/a ima strpljenja raditi s djecom.
  • kreativnu mladu osobu koja se razumije u društvene mreže i rado osmišljava zanimljive objave.

Zainteresirani se mogu javiti na Kristinin mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Projekt „Podrškom do posla“ se financira iz proračuna Grada Zagreba, a za ovaj tekst priopćenja je odgovorna isključivo Udruga Zamisli.

 


 

29 Kolovoz 2023

Udruga Zamisli na samom je kraju provedbe dva projekta prilagodbe literature financiranih sredstvima Ministarstva znanosti i obrazovanja.U sklopu projekta „Prilagodba literature...

06 Srpanj 2023

Prenosimo u cijelosti objavu Centra za mlade Zagreb koji je partner Udruzi ZAMISLI na projektu.

05 Srpanj 2023

Održat će se završna konferencija projekta  „Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada”.

19 Lipanj 2023

 MojPosao je zajedno s Udrugom ZAMISLI realizirao radionicu o digitalnom marketingu za potrebe udruge.

23 Svi 2023

MojPosao je zajedno s Udrugom ZAMISLI realizirao radionicu „Kako se pripremiti za tržište rada?“. Radionica je bila za osobe s invaliditetom koje žele pronaći posao.

02 Svi 2023

S ponosom dijelimo jedan od rezultata projekta BeUp2Date u kojem smo bili partneri Centru UP2DATE!