Biraj fakultet ili struku, bitno da je na tvoju ruku!

Na Facebook profilu projekta Mreža za aktivaciju mladih možeš vidjeti snimke mladih uspješnih osoba koja su zadovoljne odabirom zanimanja. Sve snimke rezultat su inicijative Biraj fakultet ili struku, bitno da je na tvoju ruku!

Na osnovi ove inicijative mladi upoznaju mogućnosti koje im nude razna zanimanja za postizanje samostalnosti i željenu kvalitetu života. Mladi lideri polaze od toga da ne treba mladima samo sugerirati čime bi se u budućnosti trebali baviti već ih informirati i prepustiti im odluku.

Na spomenutim snimkama predstavili su se Katarina (kemijski inženjer), Mislav (magistar Ekonomskog fakulteta, Marko (fitnes trener), Lea (frizerka) i Dora (freelancer) prema zanimanjima koja su imali u trenutku snimanja.

Inicijativa „Biraj fakultet ili struku, bitno da je na tvoju ruku!“ rezultat je ideje i angažmana mladih lidera uključenih u aktivnosti projekta „Mreža za aktivaciju mladih!“. Projekt provodi Udruga ZAMISLI u konzorciju 17 organizacija, a sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Rezultati inicijative biti će predstavljeni u programu konferencije „Mladi smo, pa šta?“ koja se održava 24.11.2022. u Samoboru i u Zagrebu.

Još se i ti stigneš prijaviti ispunjavanjem poveznice najkasnije do 20.11.2022.! Vidimo se u Samoboru i Zagrebu!


 

15 Travanj 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za  ZAMISLI OSICE: Uvijek si imao/la kreativnu crtu za pisanje, a ne znaš otkud početi?

09 Travanj 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za ZAMISLI OSICE: ZAMISLI OSICE - Volim kuhati: Razmjena recepata i ideja za brze i zdrave obroke

09 Travanj 2024

 Klub za ZAMISLI OSICE svakog utorka i četvrtka donosi zanimljive teme, a donosimo popis datuma i tema budućih Klubova. Možeš odabrati teme za sebe i provesti dio svog slobodnog...

08 Travanj 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za  ZAMISLI OSICE

03 Travanj 2024

Prijavi se na radionicu „Kako se nositi sa stresom“ i nauči kako se što bolje prilagoditi stresnim situacijama.

03 Travanj 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za  ZAMISLI OSICE