Biraj fakultet ili struku, bitno da je na tvoju ruku!

Na Facebook profilu projekta Mreža za aktivaciju mladih možeš vidjeti snimke mladih uspješnih osoba koja su zadovoljne odabirom zanimanja. Sve snimke rezultat su inicijative Biraj fakultet ili struku, bitno da je na tvoju ruku!

Na osnovi ove inicijative mladi upoznaju mogućnosti koje im nude razna zanimanja za postizanje samostalnosti i željenu kvalitetu života. Mladi lideri polaze od toga da ne treba mladima samo sugerirati čime bi se u budućnosti trebali baviti već ih informirati i prepustiti im odluku.

Na spomenutim snimkama predstavili su se Katarina (kemijski inženjer), Mislav (magistar Ekonomskog fakulteta, Marko (fitnes trener), Lea (frizerka) i Dora (freelancer) prema zanimanjima koja su imali u trenutku snimanja.

Inicijativa „Biraj fakultet ili struku, bitno da je na tvoju ruku!“ rezultat je ideje i angažmana mladih lidera uključenih u aktivnosti projekta „Mreža za aktivaciju mladih!“. Projekt provodi Udruga ZAMISLI u konzorciju 17 organizacija, a sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Rezultati inicijative biti će predstavljeni u programu konferencije „Mladi smo, pa šta?“ koja se održava 24.11.2022. u Samoboru i u Zagrebu.

Još se i ti stigneš prijaviti ispunjavanjem poveznice najkasnije do 20.11.2022.! Vidimo se u Samoboru i Zagrebu!


 

29 Kolovoz 2023

Udruga Zamisli na samom je kraju provedbe dva projekta prilagodbe literature financiranih sredstvima Ministarstva znanosti i obrazovanja.U sklopu projekta „Prilagodba literature...

06 Srpanj 2023

Prenosimo u cijelosti objavu Centra za mlade Zagreb koji je partner Udruzi ZAMISLI na projektu.

05 Srpanj 2023

Održat će se završna konferencija projekta  „Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada”.

19 Lipanj 2023

 MojPosao je zajedno s Udrugom ZAMISLI realizirao radionicu o digitalnom marketingu za potrebe udruge.

23 Svi 2023

MojPosao je zajedno s Udrugom ZAMISLI realizirao radionicu „Kako se pripremiti za tržište rada?“. Radionica je bila za osobe s invaliditetom koje žele pronaći posao.

02 Svi 2023

S ponosom dijelimo jedan od rezultata projekta BeUp2Date u kojem smo bili partneri Centru UP2DATE!