U ponedjeljak 12.12.2022. godine Savez SUMSI u partnerstvu s Europskim gospodarskim i socijalnim odborom organizira studijski posjet EGSO-u i okrugli stol: "Neovisan život osoba s invaliditetom i kako se nositi s predrasudama".

Suradnici, aktivisti Saveza SUMSI i članica putuju u Bruxelles kako bi obilježili Međunarodni dan osoba s invaliditetom, Dan ljudskih prava i dijeljenje iskustava života osoba s invaliditetom, s naglaskom na predrasudama. Svatko od sudionika progovorit će o predrasudama u različitim područjima života: Obrazovanje, mobilnost, roditeljstvo i uključenost osoba s invaliditetom u kulturni sadržaj. Iako raspolažemo s 3 minute po govorniku, svaka priča je dovoljno autentična i snažna da osvijesti slušatelje o važnosti razumijevanja osoba s invaliditetom i razbijanju predrasuda.

Prije samog početka izlaganja reproducirat će se film "Seks s invaliditetom" u režiji Maria Kovačam, koji donosi emocionalna i seksualna iskustva, razmišljanja, priče i anegdote petero mladih ljudi kojima invaliditet ne čini prepreku u bogatom društvenom životu.

16 Svi 2024

Prijavi se na radionicu "Komunikacijske vještine" i nauči kako u svakodnevnom životu asertivno komunicirati!

15 Svi 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za Zamisli OSICE, u utorak 21. svibnja razgovarat ćemo o društvenim mrežama.

13 Svi 2024

Prijavi se na radionicu „Kako se nositi sa stresom“ i nauči kako se što bolje prilagoditi stresnim situacijama.

13 Svi 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za  ZAMISLI OSICE

09 Svi 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za ZAMISLI OSICE: Novinarstvo i pisanje vijesti

07 Svi 2024

Imamo izuzetno zadovoljstvo pozvati vas na naš sljedeći okrugli stol na temu "Životno osiguranje kod osoba s invaliditetom".