Poziv za volontere 2023.

Dragi svi,

pozivamo vas da sudjelujete u volonterskoj akciji koju provodi Centar UP2DATE u partnerstvu s Udrugom ZAMISLI. Volonterska akcija je vezana za osobe s invaliditetom u kontekstu kriznih situacija.

U sklopu volonterske akcije volonteri će telefonski ispitati korisnike uz pomoć upitnika s korisnicima Centra UP2DATE i Udruge ZAMISLI te sudjelovati u pisanju izvještaja o rezultatima provedenog ispitivanja i snimanju videa o stanju korisnika u vrijeme pandemije i potresa pomoću kojih bi se detektirali mogući volonterski angažmani u kontekstu volontiranja u kriznim situacijama. Cilj volonterske akcije je prikupiti informacije po pitanju psihofizičkog stanja osoba s invaliditetom vezano za potres, potrebnih usluga koje su im bile potrebne za vrijeme epidemije i moguće volonterske angažmane u kontekstu volontiranja u kriznim situacijama.

Za volontere bit će organizirana edukacija 13.1.2023. od 09:00-15:00.  Moguće je sudjelovati isključivo uživo. Molim vas da se svi zainteresirani jave na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Svi koji na taj mail iskažu interes za sudjelovanje u navedenoj volonterskoj akciji bit će kontaktirani te će se utvrditi može li se ostvariti suradnja. Slobodno se javite ako imate pitanja.  Možete me kontaktirati na ovaj mail ili na broj 095 407 1560. U slučaju da se iznimno ne mogu javiti u trenutku vašeg poziva, kontaktirat ću vas povratno prvom prilikom.

Lijep pozdrav,
Marija Piskulić,

Udruga ZAMISLI
m: +385 95 407 1560
www.zamisli.hr

Volonterska akcija je dio aktivnosti u okviru projekta „BeUp2date“, kodni broj Ugovora UP.04.2.1.11.0061 koji provodi Centar Up2DATE u partnerstvu s Udrugom Zamisli.


 

15 Travanj 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za  ZAMISLI OSICE: Uvijek si imao/la kreativnu crtu za pisanje, a ne znaš otkud početi?

09 Travanj 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za ZAMISLI OSICE: ZAMISLI OSICE - Volim kuhati: Razmjena recepata i ideja za brze i zdrave obroke

09 Travanj 2024

 Klub za ZAMISLI OSICE svakog utorka i četvrtka donosi zanimljive teme, a donosimo popis datuma i tema budućih Klubova. Možeš odabrati teme za sebe i provesti dio svog slobodnog...

08 Travanj 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za  ZAMISLI OSICE

03 Travanj 2024

Prijavi se na radionicu „Kako se nositi sa stresom“ i nauči kako se što bolje prilagoditi stresnim situacijama.

03 Travanj 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za  ZAMISLI OSICE