Poziv za volontere 2023.

Dragi svi,

pozivamo vas da sudjelujete u volonterskoj akciji koju provodi Centar UP2DATE u partnerstvu s Udrugom ZAMISLI. Volonterska akcija je vezana za osobe s invaliditetom u kontekstu kriznih situacija.

U sklopu volonterske akcije volonteri će telefonski ispitati korisnike uz pomoć upitnika s korisnicima Centra UP2DATE i Udruge ZAMISLI te sudjelovati u pisanju izvještaja o rezultatima provedenog ispitivanja i snimanju videa o stanju korisnika u vrijeme pandemije i potresa pomoću kojih bi se detektirali mogući volonterski angažmani u kontekstu volontiranja u kriznim situacijama. Cilj volonterske akcije je prikupiti informacije po pitanju psihofizičkog stanja osoba s invaliditetom vezano za potres, potrebnih usluga koje su im bile potrebne za vrijeme epidemije i moguće volonterske angažmane u kontekstu volontiranja u kriznim situacijama.

Za volontere bit će organizirana edukacija 13.1.2023. od 09:00-15:00.  Moguće je sudjelovati isključivo uživo. Molim vas da se svi zainteresirani jave na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Svi koji na taj mail iskažu interes za sudjelovanje u navedenoj volonterskoj akciji bit će kontaktirani te će se utvrditi može li se ostvariti suradnja. Slobodno se javite ako imate pitanja.  Možete me kontaktirati na ovaj mail ili na broj 095 407 1560. U slučaju da se iznimno ne mogu javiti u trenutku vašeg poziva, kontaktirat ću vas povratno prvom prilikom.

Lijep pozdrav,
Marija Piskulić,

Udruga ZAMISLI
m: +385 95 407 1560
www.zamisli.hr

Volonterska akcija je dio aktivnosti u okviru projekta „BeUp2date“, kodni broj Ugovora UP.04.2.1.11.0061 koji provodi Centar Up2DATE u partnerstvu s Udrugom Zamisli.


 

29 Kolovoz 2023

Udruga Zamisli na samom je kraju provedbe dva projekta prilagodbe literature financiranih sredstvima Ministarstva znanosti i obrazovanja.U sklopu projekta „Prilagodba literature...

06 Srpanj 2023

Prenosimo u cijelosti objavu Centra za mlade Zagreb koji je partner Udruzi ZAMISLI na projektu.

05 Srpanj 2023

Održat će se završna konferencija projekta  „Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada”.

19 Lipanj 2023

 MojPosao je zajedno s Udrugom ZAMISLI realizirao radionicu o digitalnom marketingu za potrebe udruge.

23 Svi 2023

MojPosao je zajedno s Udrugom ZAMISLI realizirao radionicu „Kako se pripremiti za tržište rada?“. Radionica je bila za osobe s invaliditetom koje žele pronaći posao.

02 Svi 2023

S ponosom dijelimo jedan od rezultata projekta BeUp2Date u kojem smo bili partneri Centru UP2DATE!