U sklopu projekta „Podrškom do posla“  odrađena je i druga skupina aktivnosti „OSI nude svoje usluge.“

Druga skupina aktivnosti obuhvatila je 4 korisnika i  20 sati mentorstva u obliku individualnog rada između korisnika i poslovnih savjetnika. Zbog različitih mogućnosti i vrste invaliditeta korisnika, poslovni savjetnici prilagodili su način i tempo rada.

Za vrijeme mentorstva, poslovni savjetnici su  korisnike usmjeravali prema vizualizaciji potencijalnog poduzetništva te su korisnici u radu s njima kreirali zaista odlične ideje koje je moguće ponuditi na tržištu rada.

Proizašle ideje su šarolike: kreiranje sportskog portala, radionica koje ruše predrasude prema OSI, rehabilitacijskog centra za osobe oštećena vida, obrt za transformaciju poslovanja.

Nakon odrađenih sati mentorstva, korisnici su dobili vrijeme za pripremu predstavljanja ideje volonterima Udruge ZAMISLI koji su izrazili želju da sudjeluju u evaluaciji ideja i davanju sugestija u svrhu poboljšanja ideje.

Kreatori ideja su za sudjelovanje u ovom projektu bili prigodno honorirani, kako bi osvijestili i taj aspekt pružanja usluga.

*Ovaj članak je isključiva odgovornost Udruge Zamisli, a projekt „Podrškom do posla“ se financira iz proračuna Grada Zagreba.

Izvor: Udruga ZAMISLI

 

16 Svi 2024

Prijavi se na radionicu "Komunikacijske vještine" i nauči kako u svakodnevnom životu asertivno komunicirati!

15 Svi 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za Zamisli OSICE, u utorak 21. svibnja razgovarat ćemo o društvenim mrežama.

13 Svi 2024

Prijavi se na radionicu „Kako se nositi sa stresom“ i nauči kako se što bolje prilagoditi stresnim situacijama.

13 Svi 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za  ZAMISLI OSICE

09 Svi 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za ZAMISLI OSICE: Novinarstvo i pisanje vijesti

07 Svi 2024

Imamo izuzetno zadovoljstvo pozvati vas na naš sljedeći okrugli stol na temu "Životno osiguranje kod osoba s invaliditetom".