U sklopu projekta „Podrškom do posla“  odrađena je i druga skupina aktivnosti „OSI nude svoje usluge.“

Druga skupina aktivnosti obuhvatila je 4 korisnika i  20 sati mentorstva u obliku individualnog rada između korisnika i poslovnih savjetnika. Zbog različitih mogućnosti i vrste invaliditeta korisnika, poslovni savjetnici prilagodili su način i tempo rada.

Za vrijeme mentorstva, poslovni savjetnici su  korisnike usmjeravali prema vizualizaciji potencijalnog poduzetništva te su korisnici u radu s njima kreirali zaista odlične ideje koje je moguće ponuditi na tržištu rada.

Proizašle ideje su šarolike: kreiranje sportskog portala, radionica koje ruše predrasude prema OSI, rehabilitacijskog centra za osobe oštećena vida, obrt za transformaciju poslovanja.

Nakon odrađenih sati mentorstva, korisnici su dobili vrijeme za pripremu predstavljanja ideje volonterima Udruge ZAMISLI koji su izrazili želju da sudjeluju u evaluaciji ideja i davanju sugestija u svrhu poboljšanja ideje.

Kreatori ideja su za sudjelovanje u ovom projektu bili prigodno honorirani, kako bi osvijestili i taj aspekt pružanja usluga.

*Ovaj članak je isključiva odgovornost Udruge Zamisli, a projekt „Podrškom do posla“ se financira iz proračuna Grada Zagreba.

Izvor: Udruga ZAMISLI

 

29 Kolovoz 2023

Udruga Zamisli na samom je kraju provedbe dva projekta prilagodbe literature financiranih sredstvima Ministarstva znanosti i obrazovanja.U sklopu projekta „Prilagodba literature...

06 Srpanj 2023

Prenosimo u cijelosti objavu Centra za mlade Zagreb koji je partner Udruzi ZAMISLI na projektu.

05 Srpanj 2023

Održat će se završna konferencija projekta  „Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada”.

19 Lipanj 2023

 MojPosao je zajedno s Udrugom ZAMISLI realizirao radionicu o digitalnom marketingu za potrebe udruge.

23 Svi 2023

MojPosao je zajedno s Udrugom ZAMISLI realizirao radionicu „Kako se pripremiti za tržište rada?“. Radionica je bila za osobe s invaliditetom koje žele pronaći posao.

02 Svi 2023

S ponosom dijelimo jedan od rezultata projekta BeUp2Date u kojem smo bili partneri Centru UP2DATE!