Krajem siječnja (od 28. do 30.) održano je Strateško planiranje Udruge Zamisli.

Zaposlenici i članovi Skupštine su analizirali je svoje jakosti, slabosti te prijetnje i mogućnosti. Spomenutu analizu radili su pojedinačno i iz perspektive udruge. Analizirajući potrebe korisnika i resurse udruge, sudionici radionica definirali su područja na kojima udruga Zamisli treba djelovati u iduće tri godine.

"Proces strateškog planiranja bio je izazovan, ali i poticajan za moj daljnji rad u Udruzi Zamisli.", izjavila je sudionica radionice.

Tijekom procesa strateškog planiranja, analizirano je pet prioriteta djelovanja Udruge Zamisli. Svaki prioritet razrađen je po grupama, kako bi se usuglasili željeni rezultati i aktivnosti koje je potrebno provesti kako bi udruga ispunila ciljeve postavljene u novom strateškom planu.

Osim prioriteta i aktivnosti, novi strateški plan sadržava misiju i viziju udruge koje su osvježene i prilagođene izazovnim vremenima u kojima živimo. Dinamičan proces strateškog planiranja Udruge Zamisli facilitirala je trenerica Andrea Turić, osnivačica tvrtke "A struktura".

12 Rujan 2022

Edukaciju "Organizacija promotivne kampanje" za članove udruga Zamisli, Centra za mlade i Saveza SUMSI, Udruga Zamisli održala je u četvrtak (8. rujna).

22 Srpanj 2022

Prilika za usvajanje novih znanja i vještina te jačanje osobnih kompetencija, u svrhu povećanja mogućnosti za uključivanje na tržište rada. Projekt je namijenjen korisnicima...

22 Lipanj 2022

Na štandu na Trgu John F. Kennedy 8 (u blizini Škole za cestovni promet) 23. lipnja (od 10 do 14 sati) i 27. lipnja (od 11 do 15 sati) mladi, njihovi roditelji i svi...

21 Lipanj 2022

Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom "ZAMISLI" u partnerstvu sa Savezom “SUMSI” i Centrom za mlade provodi "Edukacije za jačanje civilnog...

15 Lipanj 2022

U sklopu projekta Edukacije za jačanje civilnog društva UP.04.2.1.11.0136 koju provodi kao nositelj projekta Udruga ZAMISLI u partnerstvu sa Savezom SUMSI i Centrom za mlade...

10 Lipanj 2022

Centar UP2DATE objavljuje Poziv za upis polaznika u Program izobrazbe "Radno pravo i zapošljavanje s naglaskom na osobe s invaliditetom i posebne okolnosti".