Krajem siječnja (od 28. do 30.) održano je Strateško planiranje Udruge Zamisli.

Zaposlenici i članovi Skupštine su analizirali je svoje jakosti, slabosti te prijetnje i mogućnosti. Spomenutu analizu radili su pojedinačno i iz perspektive udruge. Analizirajući potrebe korisnika i resurse udruge, sudionici radionica definirali su područja na kojima udruga Zamisli treba djelovati u iduće tri godine.

"Proces strateškog planiranja bio je izazovan, ali i poticajan za moj daljnji rad u Udruzi Zamisli.", izjavila je sudionica radionice.

Tijekom procesa strateškog planiranja, analizirano je pet prioriteta djelovanja Udruge Zamisli. Svaki prioritet razrađen je po grupama, kako bi se usuglasili željeni rezultati i aktivnosti koje je potrebno provesti kako bi udruga ispunila ciljeve postavljene u novom strateškom planu.

Osim prioriteta i aktivnosti, novi strateški plan sadržava misiju i viziju udruge koje su osvježene i prilagođene izazovnim vremenima u kojima živimo. Dinamičan proces strateškog planiranja Udruge Zamisli facilitirala je trenerica Andrea Turić, osnivačica tvrtke "A struktura".

29 Kolovoz 2023

Udruga Zamisli na samom je kraju provedbe dva projekta prilagodbe literature financiranih sredstvima Ministarstva znanosti i obrazovanja.U sklopu projekta „Prilagodba literature...

06 Srpanj 2023

Prenosimo u cijelosti objavu Centra za mlade Zagreb koji je partner Udruzi ZAMISLI na projektu.

05 Srpanj 2023

Održat će se završna konferencija projekta  „Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada”.

19 Lipanj 2023

 MojPosao je zajedno s Udrugom ZAMISLI realizirao radionicu o digitalnom marketingu za potrebe udruge.

23 Svi 2023

MojPosao je zajedno s Udrugom ZAMISLI realizirao radionicu „Kako se pripremiti za tržište rada?“. Radionica je bila za osobe s invaliditetom koje žele pronaći posao.

02 Svi 2023

S ponosom dijelimo jedan od rezultata projekta BeUp2Date u kojem smo bili partneri Centru UP2DATE!