Krajem siječnja (od 28. do 30.) održano je Strateško planiranje Udruge Zamisli.

Zaposlenici i članovi Skupštine su analizirali je svoje jakosti, slabosti te prijetnje i mogućnosti. Spomenutu analizu radili su pojedinačno i iz perspektive udruge. Analizirajući potrebe korisnika i resurse udruge, sudionici radionica definirali su područja na kojima udruga Zamisli treba djelovati u iduće tri godine.

"Proces strateškog planiranja bio je izazovan, ali i poticajan za moj daljnji rad u Udruzi Zamisli.", izjavila je sudionica radionice.

Tijekom procesa strateškog planiranja, analizirano je pet prioriteta djelovanja Udruge Zamisli. Svaki prioritet razrađen je po grupama, kako bi se usuglasili željeni rezultati i aktivnosti koje je potrebno provesti kako bi udruga ispunila ciljeve postavljene u novom strateškom planu.

Osim prioriteta i aktivnosti, novi strateški plan sadržava misiju i viziju udruge koje su osvježene i prilagođene izazovnim vremenima u kojima živimo. Dinamičan proces strateškog planiranja Udruge Zamisli facilitirala je trenerica Andrea Turić, osnivačica tvrtke "A struktura".

21 Travanj 2022

Pozivamo Vas da posjetite naš info štand u sklopu ulične kampanje za projekt "Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada“, koja će se održati u ponedjeljak i...

06 Travanj 2022

Treći partnerski sastanak u sklopu projekta "Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada" (UP.01.2.0.04.0047).

01 Travanj 2022

Udruga Zamisli na samom je kraju provedbe projekta "Prilagodba literature za slijepe i slabovidne studente VIII", financiranog od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja.

31 Ožujak 2022

Udruga Zamisli na samom je kraju provedbe projekta "Prilagodba literature za slijepe i slabovidne učenike 2", financiranog od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja.

31 Ožujak 2022

Drugi partnerski sastanak u sklopu projekta "Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada" (UP.01.2.0.04.0047).

29 Ožujak 2022

Udruga Zamisli organizirala je danas završnu konferenciju u sklopu projekta "Kreativna REakcija za nenasilje".