MojPosao je zajedno s Udrugom ZAMISLI realizirao radionicu o digitalnom marketingu za potrebe udruge.

 U sklopu radionice sudionici su:

  1. Upoznali osnove digitalnog marketinga
  2. Dobili savjete za digitalni marketing
  3. Dobili odgovore na vlastita pitanja o digitalnom marketingu

Dvije teme koje su se istaknule tijekom radionice su privatnost i prilagodljivost. U sklopu tih tema, sudionici su imali priliku čuti stručno mišljenje o tome kako se obrađuju informacije u svrhu digitalnog marketinga i zajednički promisliti koje su mogućnosti osoba s invaliditetom u digitalnom marketingu.

Voditelj radionice je o radionici zaključio sljedeće:

"Dijeliti svoje znanje uvijek je dobar osjećaj. Još je ljepše kad su sudionici izuzetno zainteresirani, a nadam se i zadovoljni.

Današnja radionica u suradnji s Udrugom Zamisli zbog ograničenog trajanja nije mogla prenijeti što digitalni marketing uistinu jest i koje su mu sve mogućnosti. Ali je mali uvod i dobar početak za razvoj znanja u različitim smjerovima ovog područja. Pokušao sam približiti korisnicima Udruge različite aspekte digitalnog marketinga i oglašavanja. Isto tako, skrenuli smo pažnju i na privatnost i 'praćenje' vezano uz oglašavanje na Internetu. Razgovarali smo i o načinima zaštite korisnika - pitanju koje svakim danom ima sve veću važnost.

Nadam se da će ovo biti prva u nizu naših zajedničkih 'digitalnih' radionica."- Joško Oršulić, strateg digitalnog marketinga portala MojPosao

Izvor: Udruga ZAMISLI

 

 

29 Kolovoz 2023

Udruga Zamisli na samom je kraju provedbe dva projekta prilagodbe literature financiranih sredstvima Ministarstva znanosti i obrazovanja.U sklopu projekta „Prilagodba literature...

06 Srpanj 2023

Prenosimo u cijelosti objavu Centra za mlade Zagreb koji je partner Udruzi ZAMISLI na projektu.

05 Srpanj 2023

Održat će se završna konferencija projekta  „Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada”.

19 Lipanj 2023

 MojPosao je zajedno s Udrugom ZAMISLI realizirao radionicu o digitalnom marketingu za potrebe udruge.

23 Svi 2023

MojPosao je zajedno s Udrugom ZAMISLI realizirao radionicu „Kako se pripremiti za tržište rada?“. Radionica je bila za osobe s invaliditetom koje žele pronaći posao.

02 Svi 2023

S ponosom dijelimo jedan od rezultata projekta BeUp2Date u kojem smo bili partneri Centru UP2DATE!