Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za zapošljavanje i nauči kako se istaknuti na razgovoru za posao, unatoč konkurenciji.

Susreti kluba za zapošljavanje održavaju se svaki utorak i četvrtak, od 10 do 12 sati, u prostoru Udruge ZAMISLI, Ulica Frane Petrića 1 (treći kat) ili putem ZOOM poveznice, 

Dana, 13. veljače razgovarat ćemo o razgovoru za posao.


Tema ovog Kluba je  "Kako se istaknuti na razgovoru za posao." Sudionici će dobiti dragocjene smjernice i tehnike kako bi se uspješno izdvojili i ostavili pozitivan dojam tijekom procesa zapošljavanja. Kako bismo uspjeli na tržištu rada, ključno je znati kako se istaknuti među konkurencijom i privući pažnju potencijalnih poslodavaca.

 Susret“Kluba za zapošljavanje”  održava se u sklopu projekta „Validni turizam“ kojeg Udruga ZAMISLI provodi u partnerstvu sa Savezom SUMSI, a uz financijsku podršku Ministarstva Turizma i sporta.

26 Lipanj 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za Zamisli OSICE, u četvrtak  27. lipnja. Za ovaj susret očekuje vas druženje uz film “Seks  s invaliditetom” u režiji Marija Kovača.

24 Lipanj 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za  ZAMISLI OSICE

24 Lipanj 2024

Prijavi se na radionicu "Upravljanje vremenom" i nauči kako ispravno organizirati dnevne aktivnosti.

19 Lipanj 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za Zamisli OSICE, u utorak 25. lipnja pogledat ćemo zanimljiv film “Volim život” koji je u Velikoj Gorici prikazan povodom Međunarodnog...

14 Lipanj 2024

Prijavi se na radionicu „Kako se nositi sa stresom“ i nauči kako se što bolje prilagoditi stresnim situacijama.

12 Lipanj 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za Zamisli OSICE, u utorak 18. lipnja razgovarat ćemo o pristupačnosti javnih prostora.

 

Udruga ZAMISLI je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj
civilnog društva za stabilizaciju i razvoj udruge.