"Sustav podrške za studente s invaliditetom i djecu s teškoćama u razvoju u Gradu Zagrebu"

Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom "ZAMISLI" organizira online konferenciju "Sustav podrške za studente s invaliditetom i djecu s teškoćama u razvoju u Gradu Zagrebu". Konferencija će se održati u utorak (9. studenoga) od 11 do 13 sati putem ZOOM platforme.

Tijekom konferencije raspravljat ćemo o sustavu podrške studentima s invaliditetom i djeci s teškoćama u razvoju u različitim fazama njihova školovanja, ali i u svakodnevici općenito. Konferencija se održava kao jedna od aktivnosti projekta "Položaj osoba s invaliditetom u Gradu Zagrebu", financiranog kroz jednokratne financijske potpore Grada Zagreba.

Prijave za konferenciju otvorene su do ponedjeljka (8. studenoga) u 12 sati putem obrasca

Dobrodošli!


 

26 Lipanj 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za Zamisli OSICE, u četvrtak  27. lipnja. Za ovaj susret očekuje vas druženje uz film “Seks  s invaliditetom” u režiji Marija Kovača.

24 Lipanj 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za  ZAMISLI OSICE

24 Lipanj 2024

Prijavi se na radionicu "Upravljanje vremenom" i nauči kako ispravno organizirati dnevne aktivnosti.

19 Lipanj 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za Zamisli OSICE, u utorak 25. lipnja pogledat ćemo zanimljiv film “Volim život” koji je u Velikoj Gorici prikazan povodom Međunarodnog...

14 Lipanj 2024

Prijavi se na radionicu „Kako se nositi sa stresom“ i nauči kako se što bolje prilagoditi stresnim situacijama.

12 Lipanj 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za Zamisli OSICE, u utorak 18. lipnja razgovarat ćemo o pristupačnosti javnih prostora.

 

Udruga ZAMISLI je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj
civilnog društva za stabilizaciju i razvoj udruge.