Udruga Zamisli poziva sve zainteresirane na završnu konferenciju projekta "Pomoć na dlanu".

Konferencija će se održati online putem Zoom platforme u ponedjeljak, 29. studenog 2021. godine s početkom u 10.00 sati. Predstavit ćemo implementirane projektne aktivnosti i ostvarene rezultate EU sufinanciranog projekta kojeg je Udruga Zamisli provela u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Područnim uredom Zagreb i Centrom za socijalnu skrb Zagreb.

Projekt „Pomoć na dlanu“ bio je usmjeren zapošljavanje nezaposlenih i teško zapošljivih žena iz lokalnih sredina koje su pružale podršku i pomoć starim i nemoćnim osobama te osobama s invaliditetom. Ukupna vrijednost projekta iznosila je 920.180,00 kuna. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Konferencija će okupiti do 30 sudionika, a predviđeno trajanje je 30 minuta.

Cilj projekta, aktivnosti i ostvarene rezultate projekta predstaviti Ivana Kuzmanić, izvršna direktorica Udruge Zamisli. Na završnoj konferenciji očekuje se i obraćanje predstavnika partnerskih institucija - Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Centra za socijalnu skrb Zagreb, dok će nekoliko korisnika projekta te gerontodomaćica približiti sudionicima kako im projekt povećao kvalitetu njihovih života. Svi zainteresirani na konferenciji mogu sudjelovati putem POVEZNICE.


 

15 Travanj 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za  ZAMISLI OSICE: Uvijek si imao/la kreativnu crtu za pisanje, a ne znaš otkud početi?

09 Travanj 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za ZAMISLI OSICE: ZAMISLI OSICE - Volim kuhati: Razmjena recepata i ideja za brze i zdrave obroke

09 Travanj 2024

 Klub za ZAMISLI OSICE svakog utorka i četvrtka donosi zanimljive teme, a donosimo popis datuma i tema budućih Klubova. Možeš odabrati teme za sebe i provesti dio svog slobodnog...

08 Travanj 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za  ZAMISLI OSICE

03 Travanj 2024

Prijavi se na radionicu „Kako se nositi sa stresom“ i nauči kako se što bolje prilagoditi stresnim situacijama.

03 Travanj 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za  ZAMISLI OSICE