Udruga Zamisli poziva sve zainteresirane na završnu konferenciju projekta "Pomoć na dlanu".

Konferencija će se održati online putem Zoom platforme u ponedjeljak, 29. studenog 2021. godine s početkom u 10.00 sati. Predstavit ćemo implementirane projektne aktivnosti i ostvarene rezultate EU sufinanciranog projekta kojeg je Udruga Zamisli provela u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Područnim uredom Zagreb i Centrom za socijalnu skrb Zagreb.

Projekt „Pomoć na dlanu“ bio je usmjeren zapošljavanje nezaposlenih i teško zapošljivih žena iz lokalnih sredina koje su pružale podršku i pomoć starim i nemoćnim osobama te osobama s invaliditetom. Ukupna vrijednost projekta iznosila je 920.180,00 kuna. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Konferencija će okupiti do 30 sudionika, a predviđeno trajanje je 30 minuta.

Cilj projekta, aktivnosti i ostvarene rezultate projekta predstaviti Ivana Kuzmanić, izvršna direktorica Udruge Zamisli. Na završnoj konferenciji očekuje se i obraćanje predstavnika partnerskih institucija - Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Centra za socijalnu skrb Zagreb, dok će nekoliko korisnika projekta te gerontodomaćica približiti sudionicima kako im projekt povećao kvalitetu njihovih života. Svi zainteresirani na konferenciji mogu sudjelovati putem POVEZNICE.


 

21 Travanj 2022

Pozivamo Vas da posjetite naš info štand u sklopu ulične kampanje za projekt "Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada“, koja će se održati u ponedjeljak i...

06 Travanj 2022

Treći partnerski sastanak u sklopu projekta "Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada" (UP.01.2.0.04.0047).

01 Travanj 2022

Udruga Zamisli na samom je kraju provedbe projekta "Prilagodba literature za slijepe i slabovidne studente VIII", financiranog od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja.

31 Ožujak 2022

Udruga Zamisli na samom je kraju provedbe projekta "Prilagodba literature za slijepe i slabovidne učenike 2", financiranog od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja.

31 Ožujak 2022

Drugi partnerski sastanak u sklopu projekta "Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada" (UP.01.2.0.04.0047).

29 Ožujak 2022

Udruga Zamisli organizirala je danas završnu konferenciju u sklopu projekta "Kreativna REakcija za nenasilje".