Udruga Zamisli poziva sve zainteresirane na završnu konferenciju projekta "Pomoć na dlanu".

Konferencija će se održati online putem Zoom platforme u ponedjeljak, 29. studenog 2021. godine s početkom u 10.00 sati. Predstavit ćemo implementirane projektne aktivnosti i ostvarene rezultate EU sufinanciranog projekta kojeg je Udruga Zamisli provela u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Područnim uredom Zagreb i Centrom za socijalnu skrb Zagreb.

Projekt „Pomoć na dlanu“ bio je usmjeren zapošljavanje nezaposlenih i teško zapošljivih žena iz lokalnih sredina koje su pružale podršku i pomoć starim i nemoćnim osobama te osobama s invaliditetom. Ukupna vrijednost projekta iznosila je 920.180,00 kuna. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Konferencija će okupiti do 30 sudionika, a predviđeno trajanje je 30 minuta.

Cilj projekta, aktivnosti i ostvarene rezultate projekta predstaviti Ivana Kuzmanić, izvršna direktorica Udruge Zamisli. Na završnoj konferenciji očekuje se i obraćanje predstavnika partnerskih institucija - Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Centra za socijalnu skrb Zagreb, dok će nekoliko korisnika projekta te gerontodomaćica približiti sudionicima kako im projekt povećao kvalitetu njihovih života. Svi zainteresirani na konferenciji mogu sudjelovati putem POVEZNICE.


 

29 Kolovoz 2023

Udruga Zamisli na samom je kraju provedbe dva projekta prilagodbe literature financiranih sredstvima Ministarstva znanosti i obrazovanja.U sklopu projekta „Prilagodba literature...

06 Srpanj 2023

Prenosimo u cijelosti objavu Centra za mlade Zagreb koji je partner Udruzi ZAMISLI na projektu.

05 Srpanj 2023

Održat će se završna konferencija projekta  „Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada”.

19 Lipanj 2023

 MojPosao je zajedno s Udrugom ZAMISLI realizirao radionicu o digitalnom marketingu za potrebe udruge.

23 Svi 2023

MojPosao je zajedno s Udrugom ZAMISLI realizirao radionicu „Kako se pripremiti za tržište rada?“. Radionica je bila za osobe s invaliditetom koje žele pronaći posao.

02 Svi 2023

S ponosom dijelimo jedan od rezultata projekta BeUp2Date u kojem smo bili partneri Centru UP2DATE!