Udruga Zamisli kao partner nositelju projekta - Savezu SUMSI sudjeluje u provedbi projekta "Podrškom do samostalnosti - faza 3" u sklopu ESF Operativnog programa "Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.", kroz poziv "Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom – Faza III".

Provedba projekta predstavlja nastavak uspješne suradnje sa Udrugom za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom "ZAMISLI" te svojevrsni nastavak aktivnog sudjelovanja Saveza SUMSI u pružanju podrške krajnjim korisnicima. Projekt se provodi 20 mjeseci, sa sveukupnim iznosom potpore od 1.994.735,18 kn iz Europskog socijalnog fonda.

Projektom "Podrškom do samostalnosti - faza 3" želi se povećati socijalna uključenost i unaprijediti kvaliteta života 13 osoba s najtežom vrstom i stupnjem tjelesnih oštećenja, kao i osoba s intelektualnim i mentalnim oštećenjima. Korisnicima se pruža usluga osobne asistencije. U fokusu provedbe projekta je unapređivanje rada osobnih asistenata i cjelokupnog sustava osobne asistencije kroz edukacije korisnika i asistenata te evaluaciju njihova rada.

29 Kolovoz 2023

Udruga Zamisli na samom je kraju provedbe dva projekta prilagodbe literature financiranih sredstvima Ministarstva znanosti i obrazovanja.U sklopu projekta „Prilagodba literature...

06 Srpanj 2023

Prenosimo u cijelosti objavu Centra za mlade Zagreb koji je partner Udruzi ZAMISLI na projektu.

05 Srpanj 2023

Održat će se završna konferencija projekta  „Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada”.

19 Lipanj 2023

 MojPosao je zajedno s Udrugom ZAMISLI realizirao radionicu o digitalnom marketingu za potrebe udruge.

23 Svi 2023

MojPosao je zajedno s Udrugom ZAMISLI realizirao radionicu „Kako se pripremiti za tržište rada?“. Radionica je bila za osobe s invaliditetom koje žele pronaći posao.

02 Svi 2023

S ponosom dijelimo jedan od rezultata projekta BeUp2Date u kojem smo bili partneri Centru UP2DATE!