Udruga Zamisli kao partner nositelju projekta - Savezu SUMSI sudjeluje u provedbi projekta "Podrškom do samostalnosti - faza 3" u sklopu ESF Operativnog programa "Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.", kroz poziv "Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom – Faza III".

Provedba projekta predstavlja nastavak uspješne suradnje sa Udrugom za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom "ZAMISLI" te svojevrsni nastavak aktivnog sudjelovanja Saveza SUMSI u pružanju podrške krajnjim korisnicima. Projekt se provodi 20 mjeseci, sa sveukupnim iznosom potpore od 1.994.735,18 kn iz Europskog socijalnog fonda.

Projektom "Podrškom do samostalnosti - faza 3" želi se povećati socijalna uključenost i unaprijediti kvaliteta života 13 osoba s najtežom vrstom i stupnjem tjelesnih oštećenja, kao i osoba s intelektualnim i mentalnim oštećenjima. Korisnicima se pruža usluga osobne asistencije. U fokusu provedbe projekta je unapređivanje rada osobnih asistenata i cjelokupnog sustava osobne asistencije kroz edukacije korisnika i asistenata te evaluaciju njihova rada.

15 Travanj 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za  ZAMISLI OSICE: Uvijek si imao/la kreativnu crtu za pisanje, a ne znaš otkud početi?

09 Travanj 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za ZAMISLI OSICE: ZAMISLI OSICE - Volim kuhati: Razmjena recepata i ideja za brze i zdrave obroke

09 Travanj 2024

 Klub za ZAMISLI OSICE svakog utorka i četvrtka donosi zanimljive teme, a donosimo popis datuma i tema budućih Klubova. Možeš odabrati teme za sebe i provesti dio svog slobodnog...

08 Travanj 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za  ZAMISLI OSICE

03 Travanj 2024

Prijavi se na radionicu „Kako se nositi sa stresom“ i nauči kako se što bolje prilagoditi stresnim situacijama.

03 Travanj 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za  ZAMISLI OSICE