Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Projekt "Zdravlje na tanjuru"

Udruga ZAMISLI kroz Regionalni info-centar za mlade Zagreb uz financijsku podršku Grada Zagreba provodi projekt Zdravlje na tanjuru.

Kroz dva ciklusa radionica pod vodstvom nutricionistikinje mladi  će imati priliku naučiti što je to uravnotežena prehrana i primijeniti naučeno u vlastitom životu. Kroz aktivnosti projekta  ih želimo potaknuti da razmišljaju o svome zdravlju i uvide kako je uravnotežena prehrana ukusna, jednostavna te izvediva u svakodnevnom životu.

Završetkom radionice, nakon svladavanja znanja o prehrani, ali i tjelovježbi, za njih će biti otvorena vrata ka zdravijim i kvalitetnijim životnim navikama. Pred njima će biti mogućnost da naprave pozitivne promjene u svome, ali i u životima svojih bližnjih. Projektne aktivnosti će se provoditi u Zagrebu i obuhvatit će 30 mladih ljudi između 15 i 30 godina.

Provedba radionica je u planu u 9 mjesecu, a za dodatne informacije slobodno se obratite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .