Udruga Zamisli Vas poziva na završnu konferenciju projekta "Kreativna REakcija za nenasilje" koja će se održati u utorak (29. ožujka) u 10 sati putem ZOOM platforme.

Završna je to aktivnost u sklopu navedenog projekta, u koji smo ove godine uključili preko 60 srednjoškolaca iz tri zagrebačke škole. Konferencija će okupiti mlade te predstavnike škola, institucija i organizacija civilnoga društva koje se bave mladima, a govorit će se o prevenciji nasilja među mladima. Projekt financira Grad Zagreb. 

Podsjetimo, cilj projekta "Kreativna REakcija za nenasilje" je promicanje pozitivnih vrijednosti, kulture poštivanja različitosti, tolerancije i mirnog rješavanja sukoba. Kroz projektne aktivnosti smo se susreli i s mnogim izazovima s kojima se, u ovom kontekstu, susreću mladi i osobe koje rade s mladima, a na to će u ovoj konferenciji biti stavljen poseban naglasak.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na konferenciji mogu se prijaviti do petka (25. ožujka) do 10 sati preko prijavnog linka. Nakon prijave sudionici će dobiti program i poveznicu za uključivanje na konferenciju. Nadamo se da ćete nam se pridružiti.

22 Lipanj 2022

Na štandu na Trgu John F. Kennedy 8 (u blizini Škole za cestovni promet) 23. lipnja (od 10 do 14 sati) i 27. lipnja (od 11 do 15 sati) mladi, njihovi roditelji i svi...

21 Lipanj 2022

Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom "ZAMISLI" u partnerstvu sa Savezom “SUMSI” i Centrom za mlade provodi "Edukacije za jačanje civilnog...

10 Lipanj 2022

Centar UP2DATE objavljuje Poziv za upis polaznika u Program izobrazbe "Radno pravo i zapošljavanje s naglaskom na osobe s invaliditetom i posebne okolnosti".

31 Svi 2022

Završena je druga i krenula treća godina provedbe programa "Centar podrške - Neovisan život". Podsjetimo, cilj je uključivanje osoba s invaliditetom u svakodnevni aktivni život...

21 Travanj 2022

Pozivamo Vas da posjetite naš info štand u sklopu ulične kampanje za projekt "Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada“, koja će se održati u ponedjeljak i...

06 Travanj 2022

Treći partnerski sastanak u sklopu projekta "Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada" (UP.01.2.0.04.0047).