Udruga Zamisli Vas poziva na završnu konferenciju projekta "Kreativna REakcija za nenasilje" koja će se održati u utorak (29. ožujka) u 10 sati putem ZOOM platforme.

Završna je to aktivnost u sklopu navedenog projekta, u koji smo ove godine uključili preko 60 srednjoškolaca iz tri zagrebačke škole. Konferencija će okupiti mlade te predstavnike škola, institucija i organizacija civilnoga društva koje se bave mladima, a govorit će se o prevenciji nasilja među mladima. Projekt financira Grad Zagreb. 

Podsjetimo, cilj projekta "Kreativna REakcija za nenasilje" je promicanje pozitivnih vrijednosti, kulture poštivanja različitosti, tolerancije i mirnog rješavanja sukoba. Kroz projektne aktivnosti smo se susreli i s mnogim izazovima s kojima se, u ovom kontekstu, susreću mladi i osobe koje rade s mladima, a na to će u ovoj konferenciji biti stavljen poseban naglasak.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na konferenciji mogu se prijaviti do petka (25. ožujka) do 10 sati preko prijavnog linka. Nakon prijave sudionici će dobiti program i poveznicu za uključivanje na konferenciju. Nadamo se da ćete nam se pridružiti.

29 Kolovoz 2023

Udruga Zamisli na samom je kraju provedbe dva projekta prilagodbe literature financiranih sredstvima Ministarstva znanosti i obrazovanja.U sklopu projekta „Prilagodba literature...

06 Srpanj 2023

Prenosimo u cijelosti objavu Centra za mlade Zagreb koji je partner Udruzi ZAMISLI na projektu.

05 Srpanj 2023

Održat će se završna konferencija projekta  „Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada”.

19 Lipanj 2023

 MojPosao je zajedno s Udrugom ZAMISLI realizirao radionicu o digitalnom marketingu za potrebe udruge.

23 Svi 2023

MojPosao je zajedno s Udrugom ZAMISLI realizirao radionicu „Kako se pripremiti za tržište rada?“. Radionica je bila za osobe s invaliditetom koje žele pronaći posao.

02 Svi 2023

S ponosom dijelimo jedan od rezultata projekta BeUp2Date u kojem smo bili partneri Centru UP2DATE!