Potpisan ugovor za projekt Edukacije za jačanje civilnog društva UP.04.2.1.11.0136

21.ožujka 2022. godine predsjednica Udruge ZAMISLI, Svjetlana Marijon, potpisala je ugovor za projekt „Edukacije za jačanje civilnog društva" iz Poziva na dodjelu bespovratnih sredstava „Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice“. Ured za udruge Vlade Republike organizirao je u Hotelu Le Premier u Zagrebu svečanu dodjelu ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte iz desete i jedanaeste Odluke o financiranju. Projekt je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda te iz Državnog proračuna na poziciji Ureda za udruge.

Kroz projekt Edukacije za jačanje civilnog društva UP.04.2.1.11.0136 će se ojačati ljudski kapacitete Udruge ZAMISLI te partnera na projektu, Saveza SUMSI i Centra za mlade Zagreb, kroz edukacije u područje financijskog vođenja udruge/knjigovodstvo, praćenja troškova projekata i programa, vođenje promotivnih kampanja, usvajanje novih mogućnosti financiranja projekta, novih saznanja u području savjetovanja oko zapošljavanja marginaliziranih skupina, volontiranja te prijenos znanja s jedne organizacije na drugu. Po završetku projekta ojačani kapaciteti organizacija bit će u mogućnosti spremno odgovoriti na krizne situacije. Trajanje projekta je 18 mjeseci.


 

29 Kolovoz 2023

Udruga Zamisli na samom je kraju provedbe dva projekta prilagodbe literature financiranih sredstvima Ministarstva znanosti i obrazovanja.U sklopu projekta „Prilagodba literature...

06 Srpanj 2023

Prenosimo u cijelosti objavu Centra za mlade Zagreb koji je partner Udruzi ZAMISLI na projektu.

05 Srpanj 2023

Održat će se završna konferencija projekta  „Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada”.

19 Lipanj 2023

 MojPosao je zajedno s Udrugom ZAMISLI realizirao radionicu o digitalnom marketingu za potrebe udruge.

23 Svi 2023

MojPosao je zajedno s Udrugom ZAMISLI realizirao radionicu „Kako se pripremiti za tržište rada?“. Radionica je bila za osobe s invaliditetom koje žele pronaći posao.

02 Svi 2023

S ponosom dijelimo jedan od rezultata projekta BeUp2Date u kojem smo bili partneri Centru UP2DATE!