Potpisan ugovor za projekt Edukacije za jačanje civilnog društva UP.04.2.1.11.0136

21.ožujka 2022. godine predsjednica Udruge ZAMISLI, Svjetlana Marijon, potpisala je ugovor za projekt „Edukacije za jačanje civilnog društva" iz Poziva na dodjelu bespovratnih sredstava „Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice“. Ured za udruge Vlade Republike organizirao je u Hotelu Le Premier u Zagrebu svečanu dodjelu ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte iz desete i jedanaeste Odluke o financiranju. Projekt je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda te iz Državnog proračuna na poziciji Ureda za udruge.

Kroz projekt Edukacije za jačanje civilnog društva UP.04.2.1.11.0136 će se ojačati ljudski kapacitete Udruge ZAMISLI te partnera na projektu, Saveza SUMSI i Centra za mlade Zagreb, kroz edukacije u područje financijskog vođenja udruge/knjigovodstvo, praćenja troškova projekata i programa, vođenje promotivnih kampanja, usvajanje novih mogućnosti financiranja projekta, novih saznanja u području savjetovanja oko zapošljavanja marginaliziranih skupina, volontiranja te prijenos znanja s jedne organizacije na drugu. Po završetku projekta ojačani kapaciteti organizacija bit će u mogućnosti spremno odgovoriti na krizne situacije. Trajanje projekta je 18 mjeseci.


 

16 Svi 2024

Prijavi se na radionicu "Komunikacijske vještine" i nauči kako u svakodnevnom životu asertivno komunicirati!

15 Svi 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za Zamisli OSICE, u utorak 21. svibnja razgovarat ćemo o društvenim mrežama.

13 Svi 2024

Prijavi se na radionicu „Kako se nositi sa stresom“ i nauči kako se što bolje prilagoditi stresnim situacijama.

13 Svi 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za  ZAMISLI OSICE

09 Svi 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za ZAMISLI OSICE: Novinarstvo i pisanje vijesti

07 Svi 2024

Imamo izuzetno zadovoljstvo pozvati vas na naš sljedeći okrugli stol na temu "Životno osiguranje kod osoba s invaliditetom".