Udruga Zamisli poziva zainteresirane da se prijave na Pripreme za državnu maturu za osobe s invaliditetom. Pripreme organiziramo osmi put zaredom.

Nikad izazovnija školska godina već je u punom jeku. Uz redovito učenje, vrijeme je i za pripremu i ponavljanje gradiva za testiranje znanja na državnoj maturi i razredbenim postupcima za prijavu na fakultete. Kroz ovu aktivnost maturanti s invaliditetom mogu se informirati, osnažiti i uz pomoć naših volontera na vrijeme i adekvatno pripremiti za polaganje ispita iz određenih predmeta. Organiziramo individualni rad volontera instruktora s maturantima s invaliditetom uživo i putem SKYPE-a.  Pripreme organiziramo osmi put zaredom, ove godine u sklopu programa "Centar podrške – Neovisan život".

Pripreme su besplatne za sve uključene. Osim individualnog rada Udruga će organizirati i grupne susrete sa svim uključenim sudionicima u razdoblju od veljače do srpnja. Plan radionica u nadolazećim mjesecima je sljedeći:
1. Radionica upoznavanja 
2. Upoznavanje iskustava studenata s invaliditetom
3. Kako kvalitetno učiti
4. Oslobodi se treme i negativne sheme
5. Planovi za budućnost

Osim radionica i individualnog rada s volonterima, sudionicima ukazujemo na primjere pozitivne prakse, iskustva starijih studenata te im nudimo korisne informacije o svim temama, nepoznanicama i izazovima polaganja mature i upisa na studij osoba s invaliditetom. O prvom terminu radionice sudionici će biti naknadno obaviješteni, a ističemo da je sudjelovanje na radionicama obavezno za sve uključene. 

Svi zainteresirani maturanti trebaju se prijaviti do srijede (9. veljače) u 16 sati putem OBRASCA. Za sva pitanja, javite nam se e-mailom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

15 Travanj 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za  ZAMISLI OSICE: Uvijek si imao/la kreativnu crtu za pisanje, a ne znaš otkud početi?

09 Travanj 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za ZAMISLI OSICE: ZAMISLI OSICE - Volim kuhati: Razmjena recepata i ideja za brze i zdrave obroke

09 Travanj 2024

 Klub za ZAMISLI OSICE svakog utorka i četvrtka donosi zanimljive teme, a donosimo popis datuma i tema budućih Klubova. Možeš odabrati teme za sebe i provesti dio svog slobodnog...

08 Travanj 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za  ZAMISLI OSICE

03 Travanj 2024

Prijavi se na radionicu „Kako se nositi sa stresom“ i nauči kako se što bolje prilagoditi stresnim situacijama.

03 Travanj 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za  ZAMISLI OSICE