Udruga Zamisli poziva zainteresirane da se prijave na Pripreme za državnu maturu za osobe s invaliditetom. Pripreme organiziramo osmi put zaredom.

Nikad izazovnija školska godina već je u punom jeku. Uz redovito učenje, vrijeme je i za pripremu i ponavljanje gradiva za testiranje znanja na državnoj maturi i razredbenim postupcima za prijavu na fakultete. Kroz ovu aktivnost maturanti s invaliditetom mogu se informirati, osnažiti i uz pomoć naših volontera na vrijeme i adekvatno pripremiti za polaganje ispita iz određenih predmeta. Organiziramo individualni rad volontera instruktora s maturantima s invaliditetom uživo i putem SKYPE-a.  Pripreme organiziramo osmi put zaredom, ove godine u sklopu programa "Centar podrške – Neovisan život".

Pripreme su besplatne za sve uključene. Osim individualnog rada Udruga će organizirati i grupne susrete sa svim uključenim sudionicima u razdoblju od veljače do srpnja. Plan radionica u nadolazećim mjesecima je sljedeći:
1. Radionica upoznavanja 
2. Upoznavanje iskustava studenata s invaliditetom
3. Kako kvalitetno učiti
4. Oslobodi se treme i negativne sheme
5. Planovi za budućnost

Osim radionica i individualnog rada s volonterima, sudionicima ukazujemo na primjere pozitivne prakse, iskustva starijih studenata te im nudimo korisne informacije o svim temama, nepoznanicama i izazovima polaganja mature i upisa na studij osoba s invaliditetom. O prvom terminu radionice sudionici će biti naknadno obaviješteni, a ističemo da je sudjelovanje na radionicama obavezno za sve uključene. 

Svi zainteresirani maturanti trebaju se prijaviti do srijede (9. veljače) u 16 sati putem OBRASCA. Za sva pitanja, javite nam se e-mailom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

29 Kolovoz 2023

Udruga Zamisli na samom je kraju provedbe dva projekta prilagodbe literature financiranih sredstvima Ministarstva znanosti i obrazovanja.U sklopu projekta „Prilagodba literature...

06 Srpanj 2023

Prenosimo u cijelosti objavu Centra za mlade Zagreb koji je partner Udruzi ZAMISLI na projektu.

05 Srpanj 2023

Održat će se završna konferencija projekta  „Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada”.

19 Lipanj 2023

 MojPosao je zajedno s Udrugom ZAMISLI realizirao radionicu o digitalnom marketingu za potrebe udruge.

23 Svi 2023

MojPosao je zajedno s Udrugom ZAMISLI realizirao radionicu „Kako se pripremiti za tržište rada?“. Radionica je bila za osobe s invaliditetom koje žele pronaći posao.

02 Svi 2023

S ponosom dijelimo jedan od rezultata projekta BeUp2Date u kojem smo bili partneri Centru UP2DATE!