Udruga Zamisli poziva zainteresirane da se prijave na Pripreme za državnu maturu za osobe s invaliditetom. Pripreme organiziramo osmi put zaredom.

Nikad izazovnija školska godina već je u punom jeku. Uz redovito učenje, vrijeme je i za pripremu i ponavljanje gradiva za testiranje znanja na državnoj maturi i razredbenim postupcima za prijavu na fakultete. Kroz ovu aktivnost maturanti s invaliditetom mogu se informirati, osnažiti i uz pomoć naših volontera na vrijeme i adekvatno pripremiti za polaganje ispita iz određenih predmeta. Organiziramo individualni rad volontera instruktora s maturantima s invaliditetom uživo i putem SKYPE-a.  Pripreme organiziramo osmi put zaredom, ove godine u sklopu programa "Centar podrške – Neovisan život".

Pripreme su besplatne za sve uključene. Osim individualnog rada Udruga će organizirati i grupne susrete sa svim uključenim sudionicima u razdoblju od veljače do srpnja. Plan radionica u nadolazećim mjesecima je sljedeći:
1. Radionica upoznavanja 
2. Upoznavanje iskustava studenata s invaliditetom
3. Kako kvalitetno učiti
4. Oslobodi se treme i negativne sheme
5. Planovi za budućnost

Osim radionica i individualnog rada s volonterima, sudionicima ukazujemo na primjere pozitivne prakse, iskustva starijih studenata te im nudimo korisne informacije o svim temama, nepoznanicama i izazovima polaganja mature i upisa na studij osoba s invaliditetom. O prvom terminu radionice sudionici će biti naknadno obaviješteni, a ističemo da je sudjelovanje na radionicama obavezno za sve uključene. 

Svi zainteresirani maturanti trebaju se prijaviti do srijede (9. veljače) u 16 sati putem OBRASCA. Za sva pitanja, javite nam se e-mailom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

22 Lipanj 2022

Na štandu na Trgu John F. Kennedy 8 (u blizini Škole za cestovni promet) 23. lipnja (od 10 do 14 sati) i 27. lipnja (od 11 do 15 sati) mladi, njihovi roditelji i svi...

21 Lipanj 2022

Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom "ZAMISLI" u partnerstvu sa Savezom “SUMSI” i Centrom za mlade provodi "Edukacije za jačanje civilnog...

10 Lipanj 2022

Centar UP2DATE objavljuje Poziv za upis polaznika u Program izobrazbe "Radno pravo i zapošljavanje s naglaskom na osobe s invaliditetom i posebne okolnosti".

31 Svi 2022

Završena je druga i krenula treća godina provedbe programa "Centar podrške - Neovisan život". Podsjetimo, cilj je uključivanje osoba s invaliditetom u svakodnevni aktivni život...

21 Travanj 2022

Pozivamo Vas da posjetite naš info štand u sklopu ulične kampanje za projekt "Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada“, koja će se održati u ponedjeljak i...

06 Travanj 2022

Treći partnerski sastanak u sklopu projekta "Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada" (UP.01.2.0.04.0047).